Carnavalsseizoen 2010-2011

Marvin Entertainment kijkt terug op een zeer geslaagd carnavalsseizoen 2010-2011.

Hoewel de drukte er inmiddels niet minder om is geworden, kunnen we toch weer even bijkomen van al het carnavalsgeweld. Ook dit jaar heeft Marvin weer zijn steentje bijgedragen tijdens tal van carnavalsevenementen in Kerkrade en omstreken.

Als DJ is hij onder andere aanwezig geweest op het KappeTreffe, de Kindermiddag, de daamezietsoeng en de Prinsenproklamatie van d’r ‘Vasteloavends Verain Kirchroa West’, de jaarlijks terugkerende zietsoengen van ‘De Sjtaater Tröate’ en ‘D’r Ouwe Voesbalsjong’ en de eerste editie van ‘t Jaarlijks afscheidsconcert van Ummer d’r Neaver: ‘Tante Annies Powersjoenkel Partie!’ Stuk voor stuk mooie evenementen, waarvan ik trots ben dat ik eraan mee heb mogen werken.

Ook de Steierbuben hebben dit jaar weer getourd door Parkstad en omstreken. Onder andere in Heerlen, Eygelshoven, Mechelen, Wijlre, Nijswiller en natuurlijk Kerkrade bracht Marvin samen met Kevin hun nummers ten gehore. De sjtimmung zat er overal goed in!

Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen al getroffen en we tellen dan ook af naar 11-11-11, wanneer het feest weer losbarst in ons mooie Limburg!

Een laatste keer: ALAAF!